Kan jeg som samboer/ektefelle få egen innlogging til Min side?

Nei dessverre. Det er kun hovedforsikringstaker som har mulighet til å logge seg inn på Min side.

Jeg har blitt miljøkunde - hvor finner jeg informasjon om faktura og forsikringsbevis?

Når du er miljøkunde, vil du motta e-post om nye dokumenter (forsikringsbevis og faktura). E-posten er kun et varsel om at du har fått nye dokumenter. Du må logge deg inn på Min side for å se dokumentene. Du finner dem under sidene Innboks og Faktura.

Jeg har valgt "Ja takk til alle" for eFaktura, men ønsker at samboer/ektefelle/verge/forelder skal motta faktura for forsikring. Hva gjør jeg?

Dersom du vil at en annen person skal motta faktura for forsikringer fra oss, må du skru av "Ja takk til alle" i nettbanken din. Deretter anbefaler vi at ektefelle/partner/verge/forelder som skal motta faktura om forsikringene dine, opprette AvtaleGiro i sin nettbank. Det er dessverre ikke mulig for samboer/ektefelle å opprette eFaktura i sitt navn.

Er du postkunde vil faktura sendes til deg per post. Du kan legge inn en annen postmottaker på kundeforholdet ditt.

Jeg har solgt kjøretøyet mitt - hva skjer med forsikringen min?

Systemet vårt kommuniserer med systemet til Motorvognregisteret/Vegvesenet. Når det registreres et eierskifte på kjøretøy som er forsikringspliktig, får vi automatisk melding og avslutter din forsikring fra eierskiftedato. Denne ordningen gjelder kun for kjøretøy som er registreringspliktige.

Avregistrerte kjøretøy, campingvogn og tilhenger regnes ikke som forsikringspliktige kjøretøy. Du må derfor ta kontakt med oss for å avslutte forsikringen. Les mer her om forsikringspliktige kjøretøy her.

Jeg har gjort justeringer på forsikringene mine. Må jeg betale fakturaene jeg allerede har fått?

Har du AvtaleGiro vil fakturaen oppdatere seg automatisk i nettbanken. Ved e-Faktura eller faktura kan du justere beløpet på betalingen selv. Mottar vi for mye innbetaling tilbakefører vi alltid til siste konto vi mottok innbetaling fra, så lenge det ikke er annen faktura utestående. På Min side Faktura vil du alltid se hvor mye du skylder sammenlagt.

På Min side Faktura finner du all informasjon om faktura og betaling. Du kan også opprette AvtaleGiro og endre betalingsterminer.

Jeg vil gjerne vite pris på en forsikring før jeg blir kunde. Hvordan går jeg frem?

Vi har dessverre ikke priskalkulator tilgjengelig på våre sider for øyeblikket. For å få et prisestimat på en forsikring kan du velge mellom to fremgangsmåter.

  • Ring til oss på 21 62 26 00 og snakk med en forsikringsrådgiver som kan gi deg et tilbud på forsikringen du ønsker. 
  • Registrere deg som kunde, og deretter bruke prisberegningen på Min side, som foreløpig kun finnes på våre innloggede kundesider. Det er helt uforpliktende å registrere seg som kunde for å sjekke pris, og dersom du ikke ønsker å kjøpe forsikring slettes informasjonen om deg etter 30 dager. Registrer deg som kunde og sjekk pris her.