JBF, Aktiv Eiendomsmegling og Forsikring Helgeland satser stort i Mo i Rana. I begynnelsen av mai etablerer de tre selskapene et nytt finanshus i Forsikring Helgelands lokaler i Jernbanegata i Mo i Rana. Dermed får helgelendingene tilgang til bank, forsikring og eiendomsmegling under ett og samme tak. I en tid der mange banker legger ned sine kontorer, ønsker samarbeidspartnerne nærhet til kundene på Helgeland.

Stor pågang

JBF etablerte seg med eget kontor i Mo i Rana i oktober 2019. Selskapet har siden etableringen opplevd stor pågang fra nye kunder, noe som har gjort det mulig å satse ytterligere i regionen.

– Vi vil takke for den gode mottakelsen vi har fått på Helgeland. Vi opplever at kundene våre ønsker personlig rådgivning ved større livshendelser, som for eksempel når de skal kjøpe bolig. Med det nye finanshuset får kundene alt de trenger på ett sted. Dette vil gjøre det enklere for kundene å få svar på spørsmål om finansiering, forsikring og bolighandel, sier finansrådgiver Rolf Martin Jensen i JBF.

Tett dialog med kunder

Jensen får støtte fra Tomi Christian Johansen, som er daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling i Mo i Rana.

– Vi ønsker en tett dialog med våre kunder. Lokalene ligger midt smørøyet i Mo sentrum og blir utformet slik at kundene kan komme i kontakt med oss på en enkel måte. Vi ønsker å tilby våre kunder en litt annerledes og mer personlig kundeopplevelse, sier Johansen.

Daglig leder i Forsikring Helgeland, Skjalg Jensen, ser frem til å få flere kolleger i Jernbanegata når JBF og Aktiv flytter inn i lokalene neste måned. Sammen med Yngve Mikalsen har han drevet Forsikring Helgeland i en årrekke.

– Jeg er veldig glad for vår nye storsatsing. Jeg har stor tro på vi sammen vil nå ut til nye kundegrupper og styrke vår posisjon i Mo i Rana, sier Jensen.

Utsetter åpningsfest

De tre selskapene, som alle er en del av Eika Gruppen, hadde planer om å arrangere åpningsfest for kundene denne våren. På grunn av koronasituasjonen er festlighetene utsatt på ubestemt tid. Selv om situasjonen skaper økonomisk usikkerhet blant mange, gir det også noen muligheter.

– For oss er det mulighet for vekst, og det er viktigere enn noen gang å være dyktig på rådgivning. Kundene må bare ta kontakt på telefon frem til vi kan åpne vårt nye finanshus for kundene, påpeker de tre selskapene.