Dersom du er på bilferie i Europa og trenger hjelp med en skadet bilrute, kan du kontakte Hurtigruta Carglass® direkte på +4709500 eller +47 21 49 22 47.

Hurtigruta Carglass er eid av Belron, som er verdens største aktør innen bilglass. Belron er representert i 34 land verden over, og brandes blant annet som Carglass@ i de fleste land i Europa.

Hjelp i utlandet

Med vårt nettverk kan vi hjelpe deg som kunde nesten uansett hvor du befinner deg, og du får den samme servicen som Hurtigruta Carglass@ gir deg hjemme i Norge.

Er uhellet ute – kan du enten ringe Hurtigruta Carglass direkte på +47 09500 /+47 21 49 22 47 eller velge å reise direkte til et Carglass verksted. Hvis du ringer oss først, så sender vi en melding til ditt nærmeste Carglass@-verksted, som tar kontakt innen kort tid. Hvis du reiser direkte til ditt nærmeste Carglass- verksted, vil de ta kontakt med oss for å få en bekreftelse på at forsikringen er OK.

Hurtigruta Carglass@ tar all dialog med forsikringsselskapet, og du som kunde vil slippe å gjøre utlegg for både bilglass-jobben og eventuell egenandel, dette ordner vi når du er tilbake i Norge.

Det vil si ingen utlegg mens du er på ferie!