– Jeg har blitt forsøkt «kuppet» av andre forsikringsselskap mange ganger i løpet av årene, men det har aldri vært et alternativ å bytte. Ingen har klart å matche den lave prisen og de gode vilkårene jeg får på bilforsikring hos JBF, sier Halvor Persen Gundersen (45), som jobber som fagansvarlig i VY.

Han har fått bruk for forsikringen mange ganger. Blant annet hadde han to innbrudd på under ett år – ett da bilen sto parkert hjemme, og ett utenfor en togstasjon. Han ble frastjålet et musikkanlegg, en del verktøy og et barnesete, og måtte skifte låser på bilen. Begge gangene han kontaktet JBF for å melde fra om innbruddene, ble han positivt overrasket.

– Du hører om de som er utsatt for innbrudd og må liste opp alle tingene som var i bilen, med strenge krav til kvitteringer og annen dokumentasjon. Det er jo ingen som går rundt med tusenvis av kvitteringer på alt de eier, sier han og rister på hodet. 

– Hos JBF opplevde jeg en veldig rasjonell og fornuftig tilnærming – jeg behøvde bare å liste opp antatt verdi på tingene jeg hadde i bilen. Veldig ryddig og greit.

Pris en viktig faktor

Pris var viktig for Halvor da han ble kunde hos JBF i 1998. Da begynte han i ny jobb som lokomotivfører og skulle forsikre sin første bil.

– Jeg fikk råd fra venner og kjente på jernbanen at det ikke var vits i å gå et annet sted enn JBF, og det har vist seg å stemme. De har veldig konkurransedyktige priser og noen av forsikringssakene jeg har hatt ville vært kostbare uten en god forsikring, sier han.

Han roser også kundeservicen han har opplevd fra rådgiveren sin. God rådgivning og lett å komme i kontakt med er stikkord når han beskriver opplevelsene han har hatt.

Ble påkjørt av beruset sjåfør

Halvor har også vært involvert i to ulykker med bilen sin på parkeringsplass. Han ble påkjørt av en beruset sjåfør, men heldigvis ble ingen skadet. Han mottok oppgjør fra JBF raskt etter at skyldspørsmålet var avgjort.

– Pengene var på konto neste dag og jeg hadde en veldig god opplevelse med hvordan JBF som forsikringsselskap håndterte saken.

Den andre ulykken var mindre dramatisk – Halvors bil skled inni en annen. Prosessen med skademelding i etterkant av ulykken var enklere enn han hadde sett for seg. Han opplevde skademeldingsverktøyet som veldig intuitivt og enkelt å bruke.

– Umiddelbart tenkte jeg «Uff, skademeldingsprosess ...» men det var heldigvis mye enklere og raskere enn jeg hadde sett for meg. Jeg gikk inn på nettsiden, beskrev skaden og fikk bestilt time for taksering av bilen på verksted med én gang. Det tok nesten lengre tid å overføre bildene fra mobilen enn det gjorde å faktisk melde inn skaden! Jeg har kjørt rundt med disse håndskrevne skademeldingene i bilen i 25 år, men det var det jo absolutt ikke noe behov for, ler Halvor.

Halvor vil absolutt anbefale JBF til andre som er på utkikk etter et nytt forsikringsselskap.

– JBF har gode, ryddige prosesser og veldig konkurransedyktige priser, så jeg har anbefalt datteren min å bruke JBF den dagen hun skal forsikre bil.

Trenger du bilforsikring?

Bilforsikringen er vår mest populære forsikring, og det er ikke uten grunn. Vi tilbyr knallgode vilkår og lav pris, og hjelper deg å bytte forsikringsselskap dersom det trengs. Vår beste bilforsikring, Superkasko, inkluderer blant annet parkeringsskade uten bonustap, bagasjeforsikring, og valgfri maskinskadeforsikring frem til bilen er 15 år.

Vi kan skilte med å ha Norges mest fornøyde kunder uavhengig av bransje, og har noen av markedets beste forsikringer – både vilkår og pris. I tillegg har vi ekstremt dyktige rådgivere, som setter kunden først – både på bank og forsikring.

Du kan kjøpe forsikringer i Jbf hvis du er ansatt eller medlem av selskaper og organisasjoner som har en avtale med oss. Barn av våre kunder kan også få forsikringer hos oss.

Vil du bli kunde hos oss eller få et tilbud? Ta kontakt med oss i dag!