Helge Dalen, konsernsjef i Jbf bank og forsikring, gir oss et innblikk i året 2021, som både har bydd på gode og utfordrende øyeblikk.

– Først av alt skal kundene våre få honnør. Første halvår holdt vi dørene stengt for besøkende, noe som har gjort at kundene våre har måtte ta i bruk ny teknologi og fått rådgivning over telefon og digitale flater, forteller Helge.

Etter bare noen måneder tilbake på kontoret, er vi igjen tilbake på hjemmekontor. Mange av oss, konsernsjefen inkludert, synes dette er kjedelig og litt leit. Han påpeker at vi i Jbf uansett er klare for å gi kundene våre den beste opplevelsen.

– Jeg vet det til tider har vært tøft for ansatte å sitte på hjemmekontor, og derfor vil jeg også gi dem ros, fortsetter han. De imponerer meg med sin innsatsvilje og omstillingsevne, og fokus på å levere gode kundeopplevelser.

God vekst og fornøyde kunder

Selv om vi fortsatt befinner oss i en pandemi, der situasjonen fort kan snu for både bedrifter og enkeltpersoner, har både forsikring og bank opplevd stor vekst.

– Vi kan konstatere at  vi også i år har oppnådd gode resultater, og ikke minst har vi klart å opprettholde posisjonen vår som den bedriften i Norge med høyest kundetilfredshet, forteller Helge.

–  Vi er ydmyke, og ser på rangeringen som en forpliktelse til å opprettholde kvaliteten i arbeidet vårt. Vi skal fortsatt jobbe med å levere de beste tjenestene til våre kunder, som jeg vil påstå er de beste kundene, sier Helge smilende.

Vi vet ikke hva året 2022 vil bringe med seg, men vi er kanskje bedre rustet i møtet med det ukjente nå enn noen gang.

Med det ønsker vi å takke våre alle kunder og partnere for et godt samarbeid i året som har gått, og ønsker alle en fredelig julefeiring og et godt nytt år.