2020 har stort sett vært preget av korona-pandemien. Det har resultert i at vi mye mindre fysisk kontakt, er mer hjemme og reiser mindre. For at du skal få like god oppfølging av Jbf bank uten å måtte møte opp i våre lokaler, tilbyr vi nå videorådgivning. 

Kundemøte rett hjem i sofaen

Med vårt nye digitale tilbud kan du få rådgivning fra Jbf bank rett inn i din egen stue. Videorådgivning gjør at du kan spare den tiden du ville brukt på reisevei, og samtidig opprettholde den personlige kontakten med rådgiveren din gjennom video.

Enkel tilgang til god rådgivning er nøkkelen for at du får den hjelpen du trenger rundt din personlige økonomi. 

Flotte tilbakemeldinger fra kunder

En av våre rådgivere, Cathrine Krokeide, har allerede holdt flere digitale kundemøter, og forteller om at hun utelukkende har opplevd gode tilbakemeldinger på at Jbf nå tilbyr videorådgivning:

– I begynnelsen var det litt tekniske problemer som det alltid er med teknologi, men etter et par møter har det gått på skinner.  Mange av kundene mine har gitt uttrykk for at de synes dette er veldig bra og fungerer utmerket. Flere av møtene har vært med kunder som synes det er for langt å reise inn til kontoret for et rådgivningsmøte, og derfor ble veldig glad for å slippe reiseveien når de skal snakke med oss. 

Spør etter videorådgivningmøte

Ønsker du  å snakke med oss om sparing, lån, pensjon eller andre temaer rundt personlig økonomi? Ta kontakt med oss enten via telefon 21 62 26 00, send en e-post til bank@jbf.no eller kontakt din personlige rådgiver – så tar vi møtet over video!