Bli kunde i JBF

Bli kunde i JBF

Hos oss får du gode forsikringer til lave priser, samt god rådgivning til å ta de riktige valgene. Få et tilbud eller registrer deg som kunde - vi hjelper deg å flytte forsikringene dine.

Vil du ha et tilbud på forsikring?

Vi er kjent for å ha spesielt gode priser og vilkår på våre forsikringer, og tilbyr forsikringer som du og din familie kan ha behov for.

Beregne pris og kjøp forsikring selv
Vi har i dag kun prisberegning på innloggede sider. Ønsker du å beregne pris eller kjøpe forsikringer selv, registrerer du deg digitalt med BankID. Da får du tilgang til Min side og kan sjekke pris og kjøpe forsikringer, raskt og enkelt. Det er helt uforpliktende å registrere seg som kunde, og dersom du ikke handler forsikringer vil vi slette dine kundedata etter 30 dager.

Få et tilbud fra en rådgiver
Er du usikker på hvilke forsikringer du trenger, eller bare vil få et pristilbud? De dyktige rådgiverne våre er klare til å gi deg et tilbud på forsikringer. Bruk skjemaet nedenfor, så blir du raskt kontaktet for et tilbud.

Halvor er ikke i tvil om hvorfor han blir hos JBF. Foto

Etter fire forsikringssaker er ikke Halvor i tvil om hvorfor han blir hos JBF

I løpet av sine 24 år som kunde hos JBF har Halvor Gundersen opplevd to innbrudd og to ulykker med bil. Han er ikke i tvil om hvorfor JBF er best på bilforsikring.
Konsernsjef Helge Dalen. Foto

Jbf har Norges mest fornøyde kunder femte år på rad!

Resultatene av Barcode-listen 2021 viser at Jbf forsikring nok en gang går helt til topps!

Hvem kan bli forsikringskunde i JBF?

Forsikringene våre er eksklusive for bestemte kundegrupper. Banken er åpen for alle.

Se hvem som kan bli kunde i JBF her.