Ansatt i medlemsbedrift?

Ansatt i medlemsbedrift?

Jobber du i en bedrift som har avtale med JBF, er du hjertelig velkommen til å bli kunde hos oss. Vi tilbyr gode priser og vilkår på forsikringer og konkurransedyktige betingelser på lån, sparing og pensjon.

Få et uforpliktende tilbud!

Du kan spare mye på å bli bank- og forsikringskunde hos oss. Legg igjen navn, e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt med deg for et uforpliktende tilbud. Skriv gjerne hva du vil snakke med våre rådgivere om eller ønsker tilbud på, og eventuelt når det passer å kontakte deg.
Vennligst fyll ut navn
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst godta betingelsene

Derfor bør du forsikre deg hos oss!

Hvorfor skal du akkurat velge oss som ditt forsikringsselskap? Jo, fordi vi er der for deg hver eneste dag dersom du trenger hjelp til store eller små problemer. Vi er kjent for å ha spesielt gode priser og vilkår på våre forsikringer, og tilbyr alle forsikringer som du og din familie kan ha behov for. I tillegg er våre rådgivere eksperter på forsikring, og tilbyr gratis rådgivning og gjennomgang av ditt forsikringsbehov.

Vi kan også skilte med å ha Norges mest fornøyde kunder, uavhengig bransje, for femte året på rad!

Informasjon

Halvor er ikke i tvil om hvorfor han blir hos JBF. Foto

Etter fire forsikringssaker er ikke Halvor i tvil om hvorfor han blir hos JBF

I løpet av sine 24 år som kunde hos JBF har Halvor Gundersen opplevd to innbrudd og to ulykker med bil. Han er ikke i tvil om hvorfor JBF er best på bilforsikring.

Personlig rådgivning er gull verdt

En lokal bankrådgiver som kjenner deg og din situasjon kan være gull verdt. For Morten Ulfsten (55) har den personlige oppfølgingen fra rådgiveren i JBF vært viktig gjennom 20 år med investeringer.
Ansatt i jernbanesektoren? Husk å forsikre deg hos JBF. Foto

Lån til det du ønsker deg mest

Skal du kjøpe deg bolig, bil eller andre ting? Du har mange lånemuligheter hos JBF.
NLF, NJF og Revisorforeningen. Foto

Medlemsfordeler

JBF har samarbeidsavtaler med flere landsdekkende organisasjoner. Er du medlem i en av dem, kan du få ekstra gode priser på forsikring.