Konkurransedyktig lån og sparing

- Mange av mine venner og bekjente misunner meg for at jeg har forsikringer i Jbf, de skulle gjerne hatt det selv. Nå har til og med banken blitt svært konkurransedyktig. Jeg ble fenget av Jbf sitt gunstige boliglån og boligsparing for alle under 34 år som har blant markedets beste rentesatser, sier Aneta.

-Det er skummelt å forlate DNB, banken jeg har vært en del av så lenge, men den langsiktige gevinsten av å bytte til Jbf og ha alt samlet på et sted er strategisk mer lurt, mener hun.

Anbefaler nyttig og inspirerende møte

Aneta roser NJF for fordelene de har fremforhandlet for sine medlemmer og anbefaler andre medlemmer å ta kontakt med Jbf for et møte.

- Jeg visste ikke hva jeg gikk til, på møtet fikk jeg en fin gjennomgang av hva banken tilbyr, samt en visuell fremstilling av en mulig personlig budsjett, noe jeg fant svært inspirerende og nyttig, sier Antea.

- Man trenger ikke å ta noen drastiske avgjørelser på stedet. Det er viktig å tygge på informasjonen og kartlegge sitt eget ståsted først. For meg fungerte det, jeg fant dette tilbudet fristende lønnsomt, avslutter Aneta med et smil.


Den beste avtalen får du ved å møte en rådgiver


Ta kontakt med oss og la en av våre rådgivere finne den beste løsningen for deg og ditt behov. Kanskje blir du like fornøyd som Aneta?