Julie-Isabell Løvdal har jobbet som lokfører i NSB i 5 år og er medlem i NLF, men det er først det siste året hun har fått øynene opp for Jbf.

Fikk et godt tips om Jbf – sparte 20.000 kroner

– For omtrent et år siden kom jeg tilfeldigvis i prat med en kollega om forsikring og fikk da tips om Jbf. Det resulterte i at jeg sparte 20.000,- i årlig forsikringspremie på husforsikring og to bilforsikringer, forteller Julie-Isabell fornøyd. Hun legger til at hun da også fikk tilbud om bank i Jbf og valgte og flytte deler av boliglånet som ikke lot seg plassere i Statens Pensjonskasse til Jbf.

Medlemsfordeler fremforhandlet av forbundet – NLF Prioritert

Andre bankprodukter har hun hatt hos DNB siden hun fikk sin første bankkonto med kort, men da rådgiver Henrik Sandhaug i Jbf presenterte de nye fordelene Norsk Lokomotivmannsforbund har forhandlet frem for sine medlemmer var hun ikke lenger i tvil om at det vil være best for henne å ha alt samlet i Jbf.

Hjemmekoselig i Jbf

- Jeg hadde noen forventninger til møtet, og resultatet ble faktisk bedre enn hva jeg hadde trodd. Det er både lønnsomt og ryddig for meg å ha alt samlet i Jbf. Betingelsene er gode og jeg føler en nærhet her som jeg ikke føler i DNB. I DNB er alt så stort og proforma, og man føler seg litt liten som kunde. Slik er det ikke i Jbf, her har man tilhørighet og føler seg hjemme, sier Julie-Isabell.

Sønnen på 16 år blir også kunde

Julie-Isabell vinker nå farvel til sitt gamle kontonummer i DNB, og oppretter samtidig kundeforhold for sønnen sin som skal begynne på videregående til høsten.

- Han har behov for ett enkelt og oversiktlig ungdomsprogram som også oppleves trygt for meg som foreldre, som han kan få stipendet sitt inn på, samtidig som han skal lære seg både gode bank- og bankkortvaner og det å håndtere sin egen økonomi på en sunn måte. Det behovet får vi også dekket i Jbf, avslutter hun med et smil.


Den beste avtalen får du ved å møte en rådgiver

Kontakt oss og la en av våre rådgivere finne den beste løsningen for deg og ditt behov. Kanskje blir du like fornøyd som Julie-Isabell?