Veteranforsikring

Noen kjøretøy er samleobjekter som har en helt spesiell verdi. Har du en veteranbil som er eldre enn 30 år, og som kun brukes til hobbykjøring, kan du kjøpe veteranforsikring.
  • Velg mellom kasko, delkasko, ansvar og restaurering
  • Gode, konkurransedyktige priser
  • Veihjelp i hele Europa

Om veteranforsikring

Hvilken forsikring passer for deg?


Kasko Delkasko Ansvar Restaurering
Hærverk 
Dekker hærverksskader som andre påfører veterankjøretøyet ditt. 
X X
Utforkjøring og velt 
Dekker skader som oppstår som følge av utforkjøring og velt. Noen ganger kan dette skyldes forhold som er utenfor førerens kontroll, som for eksempel plutselig glatte veier. 
X X
Kollisjon 
Kolliderer du med et annet kjøretøy, dekkes skaden på motpartens kjøretøy, dersom det er du som har skyld i kollisjonen. Du må ha kaskoforsikring for å få dekket skader på egen motorsykkel. 
X
Veihjelp i Europa 
Dekker veihjelp ved driftsstopp/havari gjennom REDGO. Dette gjelder også hvis veterankjøretøyet ikke vil starte hjemme. 
X X
Brann og tyveri 
Dekker skade ved brann, lynnedslag og eksplosjon, samt skade ved tyveri, forsøk på tyveri og skader i forbindelse med tyveriforsøk. 
X X
X
Fører- og passasjerulykke 
Gir erstatning ved død og medisinsk invaliditet som følge av et trafikkuhell. 
X X X
Rettshjelp 
Erstatter utgifter til egen advokat ved tvist hvor du er involvert som personlig eier eller fører av kjøretøyet. Erstatningen er begrenset til 100.000 kr. 
X X X
Ansvar 
Denne forsikringen er lovpålagt og erstatter skade som du påfører personer (inklusive deg selv) og eller ting/eiendeler som tilhører andre. 
X X X

Ønsker du et godt tilbud på veteranforsikring?

Legg igjen navn, e-post og telefonnummer så tar vi kontakt med deg. Vi gjør oppmerksom på at vi kun kan gi tilbud dersom du oppfyller medlemsbestemmelsene våreEr du eksisterende kunde kan du gå inn på Min side for å sjekke pris og kjøpe forsikring.
Vennligst fyll ut navn
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst godta betingelsene
Motorsykkel med trekk. Foto

Påregistrering av sesongkjøretøy

Har kjøretøyet ditt stått uten skilter i vinter? Da er det på tide å sette dem på igjen. Vær ute i god tid – så er du sikker på at prosessen går smidig, og du slipper å stå på trafikkstasjonen med skjegget i postkassa.