Bli med i kundepanelet til JBF

Vi har alltid et ønske om å utvikle oss og levere på det kundene våre etterspør. Dine innspill er viktige, og vi vil gjerne høre fra deg. Her kan du melde din interesse for å være med i kundepanelet vårt, dersom du ønsker å bidra til å gjøre tilbudet vårt enda bedre.

Hvorfor trenger vi din hjelp?

Vi trenger din hjelp for å kunne lage de beste løsningene for våre kunder. Vi tror at de beste løsningene skapes sammen med dere som faktisk bruker dem.

Som en del av panelet gir du oss dine innspill og meninger, slik at vi kan utvikle produkter og løsninger som du kan dra nytte av. Våre undersøkelser og prosjekter vil først og fremst omfatte bruk av forsikringprodukter og tjenester.

Eksempler på prosjekter vi trenger et kundepanel til

 • Kvinne smiler med PC i armene. Foto

  Forsikringspakke Ung

  Vi trenger innspill på hvilke forsikringer du under 34 år vil ha samlet i ett tilbud. 
 • Jbf. Foto

  Merkevaren Jbf

  Hjelp oss å styrke merkevaren vår. Hvem er vi for deg?

Hva får du ut av å være med i et kundepanel?

Når du har meldt din interesse for å være med kundepanelet, får du en unik mulighet til å være den første til å prøve nye løsninger, komme med tilbakemeldinger og innspill og sette ditt preg på det endelige resultatet.

Dette kan du forvente dersom du deltar i et kundepanel:

 • Vi vil sende deg invitasjon på e-post med informasjon om prosjekter vi jobber med, der vi har behov for et kundepanel. Du vil hver gang kunne bestemme om du vil delta eller ei. All informasjon om hvordan du deltar, samt godtgjørelse, vil bli informert om i e-posten. Informasjonen du får i forbindelse med kundepanelet er konfidensielt.
 • Det kan være ulik form for deltakelse ut fra prosjektets omfang. For eksempel kan du bli bedt om å svare på et spørreskjema, delta i en brukertest, et intervju eller en workshop.
 • Du vil få en godtgjørelse for tiden du bruker i kundepanelet. Dette spesifiseres til hvert prosjekt.

 

Når du melder din interesse for å være med i JBFs kundepanel samtykker du til at vi kan lagre dine opplysninger. Du kan når som helst melde deg av kundepanelet ved å sende en e-post til redaksjonen@jbf.no. Dine personopplysninger kan kun brukes i forbindelse med kundepanelet, og vil ikke brukes til andre formål.

Spørsmål og svar