Hopp til innholdet
Ung jente og gutt sitter i sofaen blant flytteesker med mobil
Boliglån for unge

Den fleksible banken for førstegangskjøpere

Skal du kjøpe bolig for første gang? Steget inn i ditt første boligkjøp er spennende, og valget av bank for ditt boliglån er avgjørende. Hos oss får du mer enn bare et boliglån. Oppdag fordelene med en bank som forstår dine behov. 

Kjøpe bolig for første gang? 

Når du skal kjøpe din første bolig, er det mye å tenke på. Vi er her for å gjøre prosessen enklere for deg. Vi gir deg personlig og skreddersydd rådgivning basert på din økonomiske situasjon, dine behov og ønsker. Dette gir ekstra trygghet hvis du ikke har mye erfaring med økonomi og boliglån. 

Økonomisk planlegging før og etter kjøp av bolig for

Planlegg økonomien din smart når du tar opp ditt første boliglån. Vi hjelper deg med å navigere alt fra å spare effektivt til din første bolig til å forstå de totale kostnadene knyttet til boligkjøp - inkludert skjulte utgifter du kanskje ikke har tenkt på. Se tips til hvordan du kan planlegge økonomien din.

Fleksible løsninger som passer deg

Vi tilbyr boliglån som passer til din livssituasjon. Er du selvstendig næringsdrivende med variabel inntekt? Eller balanserer du boligkjøp med andre utgifter? Vi har løsninger som passer dine behov. Med ulike lånetyper, tilpassede nedbetalingstider og mulighet for avdragsfrihet, sikrer vi at du finner en løsning som passer deg. Les mer om boliglån for unge.

Kjenner deg og boligmarkedet lokalt

Som din lokale bank har vi forståelse og kunnskap om det lokale boligmarkedet og eiendomsprisene. Vår lokal kunnskap, kombinert med vår evne til å tilby konkurransedyktige priser og betingelser, setter deg i en unik posisjon når du skal finne boligen din.

Planlegg med vår boliglånskalkulator 

Prøv vår boliglånskalkulator som gir deg en oversikt over hva boliglånet vil koste og hvordan det passer inn i ditt budsjett. 

Gå til boliglånskalkulatoren her 

Les mer

Boligguiden

Det er mye å tenke på når du skal kjøpe, bytte eller selge bolig. Vi gir deg steg-for-steg oversikt over hva du bør tenke på både før, underveis og etter kjøp av bolig.