Ny visuell profil - samme JBF

Ny visuell profil - samme JBF

Vi har fått en ny visuell profil! Med den nye profilen vil vi synliggjøre at JBF består av både en bank og et forsikringsselskap under én merkevare. Selv om vi har oppdatert merkevaren vår, beholder vi det som har gjort oss unike i alle år - nemlig å tilby gode bank- og forsikringstjenester og å gjøre det enkelt for våre kunder.

Riktig bruk av navn

Med den nye profilen ønsker vi å synliggjøre at JBF består av både en bank og et forsikringsselskap under én og samme merkevare. Vi har derfor også oppdatert merkenavnet vårt. Nå kaller vi oss JBF med store bokstaver.

Der det er et spesielt behov for å presisere at det dreier seg om enten bank eller forsikring, benyttes JBF Bank og JBF Forsikring.


Navnet vårt
Hovednavn JBF
Tilleggsnavn

JBF Bank

JBF Forsikring

Juridiske navn

Jernbanepersonalets sparebank

Jernbanepersonalets forsikring gjensidig

 

Logo

JBF har hatt den samme drakten i over 20 år, så nå var det på tide å bytte. Den nye logoen består av et symbol og et navnetrekk. Navnetrekket er satt i et moderne skriftsnitt og harmonerer godt med logosymbolet som representerer kretsløp og sammenkoblingen av Bank og Forsikring. I tillegg kan man finne bokstavene J, B og F som en del av symbolet.

Hovedlogo og symbol brukes på hvite og lyse bakgrunner. Negativ logo brukes på mørke bakgrunner. Husk alltid å sørge for god kontrast mellom logo og bakgrunn.

Trenger du andre logoversjoner, eller tilpasset format, ta kontakt på marked@jbf.no.

Last ned JBF logo

Fargerpalett

JBF er nå grønn og rød - eller vennlige og varme som vi ønsker å fremstå. Primærfargene til JBF består av noen sentrale gode basefarger, samt en sterk identitetsbærende rødfarge.

Presse

Her finner du pressemeldinger, pressekontakter, bilder og annen informasjon.