Presserom

Her kan du lese pressemeldinger fra Jbf bank og forsikring. Har du spørsmål eller ønsker å følge opp en sak? Vi hjelper journalister og medier med spørsmål knyttet til hele Jbf sin virksomhet. Ta kontakt med en av våre medieansvarlige. Hvis du har spørsmål knyttet til ditt kundeforhold, kan du ringe vårt kundesenter på telefon.

Pressemeldinger

Annen informasjon

Finansiell kalender 2021

Her finner du datoene for når de ulike rapportene fra Jbf bank og forsikring blir publisert:

Årsresultater for 2021:

  • 12. mars 2022

Kvartalsresultater for 2022:

  • Q1 - 16. mai
  • Q2 - 19. august
  • Q3 - 11. november
 

Om Jbf bank og forsikring

Jbf bank og forsikring er et finanskonsern bestående av Jbf bank og Jbf forsikring. Konsernet er en totalleverandør av finansielle produkter og tjenester. Jbf forsikrer om lag 75 000 husstander, som tilsvarer mer enn 150 000 personer. Banken har 35 000 bankkunder i hele Norge. Mens banken er åpen for alle, er Jbf forsikring et eksklusivt forsikringsselskap for utvalgte kundegrupper, hovedsakelig knyttet til jernbanevirksomhet og barn av aktive kunder. Forsikringsproduktene tilbys ansatte eller medlemmer av selskaper og organisasjoner som har en avtale med Jbf og deres familier.

Jbf har ca. 175 ansatte. Hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelingskontorer i Hamar, Narvik, Mo i Rana, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Drammen. 

Mediekontakter

Pressebilder

Rapporter for Jbf bank og forsikring

Arkivmapper med rapporter

Rapporter

Her finner du årsrapporter og kvartalsrapporter for hele Jbf-konsernet.