Jbf oppnår en score på 88 når det gjelder gjennomsnittlig tilfredshet, og en score på 95 når det gjelder lojalitet i Norsk Kundebarometer 2017.

Bli en av våre fornøyde kunder, du også!

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, som hvert år måler tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Mer enn 8300 forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse og fortalt hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester av. Til sammen har over 160 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer fått sin dom i årets undersøkelse.

Med sin gjennomsnittsscore på kundetilfredshet med 88 poeng, ligger Jbf langt over gjennomsnittet i Norge på 72,3 poeng. Vi scorer til og med høyere enn andre bedrifter som tradisjonelt har gjort det sterkt i undersøkelsen, som Finn.no og Flytoget.

Les mer om fordelene ved å være bank- og forsikringskunde i Jbf.

Norsk Kundebarometer og Barcode Intelligence har innført et nytt 5-stjerners ratingsystem på kundetilfredshet, og Jbf er blant dem som kan smykke seg med 5-stjerner, noe som betyr at vi har begeistrede kunder. For å gjøre seg fortjent til dette må man oppnå en kundetilfredshetsscore på 80 poeng eller høyere.

Undersøkelsen er gjennomført av Barcode Intelligence og Norstat Norge i samarbeid med Handelshøyskolen BI. Datainnsamlingsperioden var fra januar til april 2017.

Nå kan du enkelt bli kunde via nettet!

 

(Kilder: www.kundebarometer.com og www.barcode.as/kti-rating)