Gode råd trenger ikke være dyre. En dyktig bankrådgiver som hjelper deg med å ta gode økonomiske valg er viktig for mange, og en som har benyttet seg godt av rådgivning fra banken sin er Morten Ulfsten. Han har hatt mye kontakt med sin personlige rådgiver i JBF, Ståle Pedersen, siden han ble kunde i 2002. Bankkunder hos JBF får en lokal rådgiver som kan gode råd om stort og smått.

– Kontakten jeg har hatt med rådgiveren min har egentlig vært helt perfekt – han er en god, fornuftig støttespiller. Å ha en fast kontaktperson i banken er genialt når man trenger innspill, sier Morten, som jobber som regionssjef for en innkjøpskjede innen storhusholdning.

Morten er interessert i handel og har blant annet investert i eiendom, tomter og båt. Istedenfor å investere pengene sine i aksjer, liker han å bruke penger på ting han og familien kan få glede av, samtidig som han er opptatt av at investeringene skaper avkastning. Da har innspillene fra rådgiveren Ståle vært nyttige.

– Når jeg har noe i kikkerten diskuterer jeg dette med ham, og han kommer med forslag, råd og hjelp. Det har vært alfa og omega for oss – personlige relasjoner har mer å si enn mange forstår.

Praktisk å ha bank og forsikring på ett sted

Når Morten har hatt behov for å kjøpe forsikringer, har det naturlige valget alltid vært JBF. Ansatte eller medlemmer av selskaper og organisasjoner som har tilknytning til jernbanen kan kjøpe forsikringer hos Jbf med svært gunstige vilkår, og Morten jobbet tidligere i Nettbuss som ga han denne muligheten. Han var opptatt av pris, og fikk et godt tilbud hos Jbf.

– I dag har jeg forsikringer på hus, bil, båt, campingvogn og hytte hos JBF. Det er en fordel å ha bank og forsikring på ett sted, fordi du trenger bare å ha ett kontaktpunkt, sier han. 

Båten brant på jomfrutur

Morten var takknemlig for at han hadde en god forsikring da han skulle ut på jomfrutur med en båt han nettopp hadde kjøpt. I fjorden utenfor Tønsberg merket Morten at motoren begynte å ryke, og han skjønte fort at det var snakk om brann. 

– Det var litt ekkelt. Jeg satt på baugen og ventet på hjelp, og var helt klar til å hoppe i vannet, forteller Morten. På veien hjem ringte han JBF.

– Oppfølgingen fra JBF var upåklagelig, og det var godt å ha en trygghet i ryggen når uhellet først var ute. Jeg fikk forsikringsoppgjøret veldig raskt.

Morten roser JBF som både bank og forsikringsselskap.

– Jeg har bare positive tilbakemeldinger. De er lette å forholde seg til, enkle å få kontakt med, og jeg føler at de bryr seg om meg som kunde. Jeg har anbefalt JBF til begge mine barn og deres partnere.

På topp innen kundetilfredshet

Våre dyktige autoriserte rådgivere er opptatt av å ta vare på kunder og gi råd som utgjør en forskjell i hverdagen. Vi vet at mange foretrekker å snakke med et menneske når det kommer til bank og forsikring, spesielt ved de store hendelsene i livet som boligkjøp, investeringer og forsikring som sikrer økonomien. Den gode kontakten og tilliten som skapes mellom rådgiver og kunde er derfor noe vi i JBF tror sterkt på.

Det speiles i tilbakemeldingene fra våre kunder; vi kan skilte med å ha Norges mest fornøyde kunder uavhengig av bransje femte år på rad!

Rådgiver Ståle Pedersen synes det er veldig hyggelig å høre at Morten er fornøyd med rådgivningen han har fått gjennom årene.

– Jeg synes det er veldig fint å få en nær relasjon med kundene våre, og blir glad når jeg kan gi kundene gode råd og hjelpe dem med økonomien. God rådgivning handler om å se etter løsninger og forstå behovet til hver enkelt kunde. Jeg håper jeg får gleden av å ha Morten som kunde i mange år til, sier Ståle smilende.

Ta et økonomisk møte med rådgiver eller få et forsikringstilbud

Vi tar gjerne en prat med deg om din privatøkonomi. Her kan du booke møte og lese mer om hva som skjer i et rådgivermøte.

Er du usikker på hvilke forsikringer du trenger, eller bare vil få et pristilbud? De dyktige rådgiverne våre er klare til å gi deg et tilbud på forsikringer. Bruk skjemaet nedenfor, så blir du raskt kontaktet for et tilbud.