Når det skjer noe uforutsett i ferien din, kan det være en traumatisk opplevelse for både deg og reisefølget ditt. Selv her i landet kan du være uheldig å bli utsatt for tyveri, eller bli utsatt for en ulykke eller bli alvorlig syk.  

En helårs reiseforsikring vil gjelde for slike uheldige hendelser på både hverdagens små turer og ferie. Med vår Super-dekning vil du i tillegg være forsikret med en gang du trår utenfor boligen din. 

Husk at reiseforsikringen må være på plass før du reiser for at den skal gjelde - også når det gjelder reiser du gjør innenlands.  

Har du ikke reiseforsikring kan du enkelt bestille den på Min side. Forsikringen vil være gyldig fra og med den dagen vi setter den i kraft. 

4 forslag på hva du kan gjøre i høstferien i Norge 

 1. Turist i egen by 
  Bor du i eller nær en by, anbefaler vi deg å leke turist i egen by. Det er utrolig mange aktiviteter, kafeer, museer og steder som er verdt å besøke. Tenk ut hva du ville gjort av aktiviteter og severdigheter hvis du skulle tatt en storbyferie i utlandet, og gjør det samme hjemme!

 2. Dra på hytta  
  Enten du har sommerhytte ved sjøen eller vinterhytte i skog eller på fjellet, er begge typer like fint for høsten. Å komme seg av gårde til et annet sted gjør underverker for kropp og sjel, og vil likevel gi deg følelsen av ferie. Og har du ikke hytte, finnes det mange som leier ut - sjekk ut Finn.no eller andre profesjonelle aktører som leier ut hytter.

 3. Ta toget til en annen by 
  Ja, noen ganger får vi kun feriefølelsen hvis vi kommer oss vekk fra vår egen by og miljø. Likevel trenger ikke reisen bli altfor dyr. Ta en dagstur til en annen by, reis gjerne med toget. Da får du både utsikt på reisen og du kan slappe av i fred og ro. Parkering trenger du ikke å tenke på når du ankommer. I tillegg er det mer miljøvennlig enn å ta bilen - vinn vinn!

 4. Opplev nye turstier og aktiviteter 
  Mange byer og tettsteder har turstier, utsiktspunkter og spennende områder som bør besøkes. Blant annet kan du bli med på noe i regi av Den Norske Turforeningen, som sammen med lokale medlemsforeninger, turlag og turgrupper over hele landet arrangerer flere tusen aktiviteter og fellesturer rundt omkring i landet. Ta eventyrlysten fatt og se hva nærområdet ditt har å by på!