Aamoth tiltrådte stillingen 5. august. Hun har lang fartstid fra lederstillinger i ulike forsikringsselskaper, deriblant Tryg, Codan og Gjensidige.

Konsernsjef i JBF, Helge Dalen, er glad for at Aamoth har takket ja til å lede forsikringsvirksomheten i JBF.

– Med sin brede erfaring fra ulike forsikringsselskaper vil Kathrine tilføre oss verdifull kompetanse, både som leder og forsikringsfaglig. Hun vil spille en viktig rolle i å realisere vår nye strategi og opprettholde vår posisjon som selskapet i Norge med de mest fornøyde kundene, sier Dalen.

Kathrine G. Aamoth tar over etter Håkon Hommerstad-Tveit, som har fungert i stillingen siden oktober 2020. Hommerstad-Tveit vil ha ansvar for forretningsutvikling av forsikringsselskapet fremover.

Lang historie

Forsikringsselskapet Aamoth nå skal lede, så sitt lys i 1895 og hadde 125-årsjubileum i 2020. JBF tilbyr gunstige forsikringer til ansatte i bestemte virksomheter, hovedsakelig knyttet til jernbanen, og deres familier. Selskapet har i dag en kundegruppe på nærmere 77.000 husstander, om lag 150.000 personer. 

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene som venter i samarbeid med dyktige kolleger. Med en tydelig vekststrategi og en bransje i rask utvikling, er det spennende å ta fatt på reisen i JBF, sier Aamoth.

Kathrine G. Aamoth er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Bodø og har mer enn 20 års erfaring fra forsikringsbransjen.