Uforutsette ting skjer hele tiden. Derfor bør du sørge for at du har en god reiseforsikring i bagasjen om noe skulle skje, som sykdom, ulykke, forsinkelser, avbestillinger eller tyveri.

EN SUPER FORSIKRING ÅRET RUNDT 

Vår Super reiseforsikring har ingen egenandel og gjelder på reiser i hele verden, i inntil 90 dager. Forsikringen er like god å ha uansett om du "bare" skal på tur her i landet eller dra til et ferieparadis i vinterferien. Super inkluderer også uhellsdekning, som er kjekt å ha med seg døgnet rundt.

Med reiseforsikring følger det med et kort. Dette bør du ta med deg om du skal til utlandet. Ofte er det slik at utenlandske sykehus ikke tar imot pasienter før de får bevis på at de er forsikret. Ha kortet med deg i lommeboka di, så finner ambulanse- og sykehuspersonell frem til kortet hvis du skulle være bevistløs. Reiseforsikringskort laster du enkelt ned fra Min side. 

SKAL DU PÅ SKIFERIE? PASS PÅ SKIUTSTYRET DITT

En klassisk destinasjon i vinterferien er å dra på skiferie i fjellet. Dessverre befinner også tyvene seg her, og det stjeles skiutstyr fra alpinanlegg, utenfor afterski og rasteplasser, fra hytteveggen og fra skibokser på parkerte biler.

Skiutstyr som blir stjålet kan dekkes av reiseforsikringen, men det krever at du passer på skiutstyret ditt. Det vil si at du må holde tilsyn og ha kontroll på ski og utstyr for å få full erstatning på reiseforsikringen. Du kan altså ikke bare gå fra skiene dine i et alpinanlegg, og regne med å få erstattet et eventuelt tyveri på forsikringen.

Et godt tips er å benytte seg av de låsbare skistativene som finnes i alpinanlegg, eventuelt skaffe deg din egen skilås. Du kan også gjøre skiene dine mindre attraktive ved å skille dem når du må gå fra dem. Det er sjeldent en tyv bare er interessert i å stjele én ski!

KJØP ELLER OPPGRADER REISEFORSIKRINGEN DIN

Har du ikke reiseforsikring hos oss, kan du enten be om et tilbud fra en av våre rådgivere, eller kjøpe den på Min side. Dersom du har Standard reiseforsikring og ønsker å oppgradere til Super, kan du også gjøre dette på Min side.