Reiseforsikring

Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring. Med reiseforsikring i JBF kan du føle deg trygg under hele reisen – og forsikringen gjelder idet du går ut døra.
  • Super dekker reiser på inntil 90 dager
  • Inkluderer avbestillingsforsikring
  • Dekker tap og skade av bagasje
Sjekk pris og kjøp reiseforsikring på Min side

Om reiseforsikring

Ønsker du et godt tilbud på reiseforsikring?

Legg igjen navn, e-post og telefonnummer så tar vi kontakt med deg. Vi gjør oppmerksom på at vi kun kan gi tilbud dersom du oppfyller medlemsbestemmelsene våreEr du eksisterende kunde kan du gå inn på Min side for å sjekke pris og kjøpe forsikring.
Vennligst fyll ut navn
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst godta betingelsene

Hvilken reiseforsikring passer for deg? 

I tabellen ser du en forenklet oversikt over de viktigste dekningene. Vær oppmerksom på at det alltid er de fullstendige vilkårene som gjelder. Du kan velge Standard eller Super. 
Super Standard
Vår beste og mest kjøpte reiseforsikring. Dekker reiser på inntil 90 dager. En god helårs reiseforsikring som dekker det viktigste. Dekker reiser for inntil 45 dager.
Ingen egenandel
Egenandel for leiebil på ferietur
Uhellsdekning
Ikke krav til overnatting
Yrkesreiser
Avbestillingsforsikring
Tyveri av bagasje og eiendeler
Ulykke på reise
Sykdom på reise
Reiseavbrudd og hjemtransport
Evakuering

Forsinkelse
Ansvarsforsikring og rettshjelp utenfor Norden
Ung jente på fly. Foto

Har du barn over 21 år?

Barn under 21 år kan leve godt på foreldrenes reiseforsikring, men må fra og med 21 år ta ansvar og kjøpe seg en egen. Gi de et godt tips om å kjøpe reiseforsikring hos JBF!

Finn frem reisekortet ditt

Skal du ut å reise? Da bør du ta med reisekortet ditt. Reisekortet er et bevis på at du har reiseforsikring, dersom du for eksempel er uheldig og havner på sykehus i utlandet. Reisekortet kan du laste ned fra Min side.

Reiseregistrering.no

Reiseregistrering.no er et tilbud til reisende om å registrere kontaktopplysninger hos Utenriksdepartementet. Dersom det skjer en alvorlig hendelse, har Utenriksdepartementet mulighet til å sende deg informasjon på SMS eller e-post.

Er du Reiseklar?

 Vi anbefaler våre kunder å laste ned appen «Reiseklar» fra UD, som til enhver tid gir deg oppdaterte reiseråd, reiseinformasjon og reiseregistrering i det land/området du vurderer å reise til.