Å eie en hytte eller fritidsbolig er en fantastisk opplevelse, og for mange en stor drøm. Forsikrer du din hytte hos Jbf, har du en bekymring mindre.

I Jbf er vi opptatt av at våre kunder skal være riktig forsikret, og du kan stole på at vi støtter deg når du trenger det som mest.

Vår hytteforsikring har blitt enda bedre

Det har ikke bare vært dugnad i de mange hjem, vi har også gjort en våropprydding på våre boligforsikringer. Med andre ord – vår hytteforsikring har nå blitt enda bedre!

Mange velger å leie ut hytta si når de selv ikke bruker den. Derfor har vi bedret dekningen for utkastelse ved utleie på vår superdekning. Nå dekker vi inntil til 25 000 kr, dersom du får utgifter tilknyttet en utkastelse av de som leier hytten din. I tillegg har vi gjort egenandelen enda lavere dersom du skulle trenge rettshjelp.

En hytteforsikring for små og store skader

Det ligger mye glede i å ha en hytte for fritid og ferier. Da er det også deilig å vite at dersom det skulle skje noe, er du godt forsikret i Jbf. Hytter og fritidsboliger er ofte utsatt for alt fra uvær og skadedyr, til innbrudd og hærverk. Derfor har vi sørget for at vår hytteforsikring dekker nettopp dette.

Skulle du oppleve å få skadedyr som rotter eller mus, vil vår superforsikring dekke kostnadene for å fjerne dette fra boligen. Også dekning for hussopp og råte er inkludert i hytteforsikringen vår.

Mye kan skje hytta når du ikke oppholder deg der. Da er det fint å vite at du har forsikret deg både mot brann-, vann-, natur- og tyveriskader, dersom du skulle komme opp til hytta og få deg en uhyggelig overraskelse. I tillegg inkluderer forsikringen vår dekning for brudd på vannrør, som er en vanlig skade for fritidsboliger på vinterstid her i landet.

Det er viktig å merke seg at innholdet i denne artikkelen er en forenklet beskrivelse av forsikringsproduktet. For detaljert informasjon, ta en titt på hytteforsikringssiden vår og les vilkår og sikkerhetsforskriften.

Snakk med en rådgiver

Det kan virke overveldende å gå gjennom forsikringene. Du skal sette deg inn i detaljer, og det er mange ting å ta stilling til. Da kan det være bedre å snakke med en rådgiver som kjenner produktene godt, og kan gi deg gode råd om hvilken forsikring som passer for deg. 

Hytteforsikring kan du kjøpe på Min side. Sammen finner vi ut hva som er best for deg, og det trenger ikke ta så mye av tiden din!