Hos oss i Jbf, kan du velge mellom to ulike forsikringer, Super og Standard innboforsikring. Standard innboforsikring dekker blant annet brannskade, vannskade, tyveri, ansvar, rettshjelp og naturskade. Super innboforsikring har derimot fått seg et realt løft.

Enda suprere Superforsikring

Super innboforsikring er den beste forsikringen vi kan tilby deg som ønsker å være ekstra godt sikret dersom noe uforutsett skulle skje. Alt som dekkes av Standardforsikringen er også inkludert her.

Med Superforsikringen er erstatningsgrensen for gjenstander, som for eksempel sykkel, høyere. Forsikring ved ID-tyveri, Falck Hjem-medlemskap og ombygging av bolig for rullestol er også inkludert. I tillegg til dette har vi nå sørget for å få enda flere godbiter på plass i Superdekningen vår.

Dette er nytt:

  • Flytteforsikring 
    Innboet ditt er forsikret også når du er på flyttefot og transporterer tingene dine til din nye bolig.

  • Lagringsforsikring 
    Innboet ditt er forsikret mot tyveriskader hvis du trenger å lagre det midlertidig utenfor boligen din, for eksempel ved flytting.

  • Utleieforsikring 
    Leier du ut hele eller deler av boligen din, kan du få dekket tapt husleie, og utgifter til utkastelse og skade på innbo ditt som befinner seg i den utleide boligen.

Få hjelp til å bekjempe ekle skadedyr

Veggedyr, kakerlakker og skjeggkre vil nødvendigvis ikke gjøre så stor skade på gjenstandene dine, men de er en pest og en plage å ha i hus. Det er dessuten kostbart å bli kvitt dem. Derfor tilbyr Jbf nå forsikring mot de plagsomme skadedyrene som en del av innboforsikringen. Med Superforsikring får du i tillegg med deg forsikring for utryddelse og fjerning av gnagere.

Forsikring for bekjempelse av veggedyr, kakerlakker og skjeggkre kan kjøpes som et tillegg til både Super- og Standardforsikringen. Har du hussoppforsikring i husforsikringen din, trenger du ikke å legge til denne dekningen i innboforsikringen.

Les mer om innboforsikringen vår her.

Vi hjelper deg

Innboforsikring kan du kjøpe på Min side. Du kan også registrere deg for en prat med en av våre dyktige rådgivere. Har du spørsmål, kontakt oss på telefon 21 62 26 00.