Det er flere gode fordeler med å ha dine boligforsikringer hos JBF. Når du har dine boligforsikringer samlet i ett selskap vil skadeoppgjøret gå raskere dersom skaden berører flere forsikringer. I tillegg har vi gode rådgivere som hjelper deg å få riktige forsikringer for deg og boligen din – uansett om det er lite eller stort.

Vi har også tatt en vårdugnad på boligforsikringene våre, slik at de nå har blitt enda bedre. Derfor oppfordrer vi deg til å gjøre det samme!

Ta vårdugnaden på forsikringene dine

Forsikringene våre har blitt enda bedre, slik at du får en enda større trygghet på hus, hytte og innbo. Her kan lese mer om nyhetene for innbo, hus og hytte.

Som forsikringskunde hos oss kan du blant annet få følgende dekninger:

  • Utleieforsikring for din boligforsikring dersom du leier ut hus eller leilighet. Da kan du få dekket utgifter til utkastelse av leieboeren, tapt husleie og skader som leieboeren din kan påføre i boligen.

  • Med Falck hjem får du tilgang til vaktmestertjenester, du får hjelp til å hente medisiner på apoteket hvis du ikke får reist selv, og du kan få bistand til å forebygge skader. Du får to timer med vaktmestertjenester til svært redusert pris. Falck hjem-medlemskap er inkludert i Super innboforsikring.

  • Råte, innsekter og ubudne skadedyr tilbyr vi også dekninger for. Dette inkluderer veggedyr og skjeggkre, som har blitt et økende problem her til lands.

Sørger du for å ha gode boligforsikringer og riktig dekninger på hus, hytte og innbo kan du unngå store utgifter dersom det verst tenkelige skulle skje. I våre boligforsikringer kan du alltid velge om du vil ha Super eller Standard forsikring, og skulle behovet ditt endre seg, er det enkelt å endre forsikringen.

Vi hjelper deg

Våre forsikringsrådgivere er din sparringspartner, og er her når du trenger det som mest. Registrer deg for en uforpliktende prat med våre hyggelige og dyktige rådgivere, og få hjelp til å finne de beste boligforsikringene for akkurat deg.

Les mer om boligforsikringene våre: