For de fleste av oss er huskjøp den største økonomiske investeringen vi gjør i livene våre. Oppstår det plutselige skader på huset ditt, kan det bli tøft for lommeboka. Da er det er viktig å ha en god husforsikring på plass. Har du forsikringen din hos Jbf kan du være trygg på at du blir riktig dekket for ditt behov.

Registrer deg for en prat med oss om boligforsikringer før 31. mai, og vær med i trekningen av en robotstøvsuger!

En fleksibel forsikring

Husforsikringen vår dekker selvfølgelig de vanligste skadene som brann, hærverk, vannskader og naturskader. Du kan velge mellom Super og Standard husforsikring, slik at du kan tilpasse forsikringen etter ditt behov. Velger du Standard kan du også velge vekk hussoppforsikringen som er inkludert, hvis du kun vil at forsikringen dekker det helt grunnleggende.

Hos oss har du nå flere egenandeler å velge mellom. Den laveste egenandelen på 4 000 kr passer for deg som vil betale mindre selv ved en skade. Vi har nå økt vår høyeste egenandel til 16 000 kr for deg som vil betale mer selv når skaden oppstår og heller ha en billigere forsikring.

Nå tilbyr vi også en utleieforsikring, som kan velges i tillegg til både Super og Standard. Du som leier ut hele eller deler av boligen din kan få dekket blant annet utgifter til utkastelse av leieboer og erstatning for tapt husleieinntekt.

Skulle behovet ditt endre seg, er det veldig enkelt å endre forsikringen. Det gjør du raskt på Min side, når du måtte ønske det.

Superforsikring – nå enda bedre!

Vår beste husforsikring kalles for super – rett og slett fordi den er super! I superdekningen kan du få dekket skader som følge av vanninntrenging gjennom utett tak dersom taket er nyere enn 40 år. Om du eller noen i husstanden skulle havne i rullestol etter en ulykke, sørger superdekningen vår for at du får dekket tilpassing av huset ditt. Du vil også få med deg forsikring for ID-tyveri.

Vår superforsikring har også dekning for konstruksjonsfeil i inntil 15 år etter at arbeidet ble utført.

Snakk med oss om husforsikring

Husforsikring kan du kjøpe på Min side. Våre dyktige og autoriserte rådgivere tar veldig gjerne en prat med deg hvis du ønsker råd om hvilken forsikring du bør ha. Har du spørsmål, kontakt oss på telefon 21 62 26 00.

Det er viktig å merke seg at innholdet i denne artikkelen er en forenklet beskrivelse av forsikringsproduktet. For detaljert informasjon, ta en titt på husforsikringssiden vår og les vilkår og sikkerhetsforskriften.