Hopp til innholdet
Venner ser på film sammen i stua, ler og nyter snacks og drikke.
Familien nyter en koselig filmkveld hjemme, betalt trygt med kredittkortet for en bekymringsfri underholdningsopplevelse.
Kredittkort

Derfor bør du betale dine strømmetjenester og nettabonnement med kredittkortet

Hvilket kort bruker du til å betale for abonnementstjenester som Spotify, Netflix, månedskort i Ruter-appen og andre reise-apper, nettaviser og treningsapper?

Som med all annen netthandel lønner det seg å bruke kredittkortet fremfor det vanlige bankkortet. Her er fem grunner som forteller hvorfor: 

 

1. Du har full kontroll på utgiftene
Når du får tilsendt kredittkort-fakturaen kan du sjekke transaksjonene før du betaler regningen. Dermed oppdager du raskt om noe ikke stemmer, eller om noen av tjenestene har blitt dyrere.

2. Du har bedre oversikt over nettabonnementene
Det er lett å miste kontrollen over hva du abonnerer på. Ved å betale alt med samme kort, kan du enkelt logge deg inn i mobil- og nettbanken og sjekke hvor pengene dine tar veien.

3. Du kan føle deg tryggere 

Om tjenesten du abonnerer på blir hacket, eller du blir svindlet, er det bedre at det er kredittkortet ditt som blir tappet enn bankkortet. Da trekkes nemlig ikke pengene direkte fra bankkontoen din, men fra banken. Dessuten har du gode reklamasjonsrettigheter og er forsikret mot ID-tyveri dersom noe skulle skje.

4. Du har alltid "penger på kortet"
Det er kjipt om Netflix-abonnementet blir stoppet fordi du ikke har dekning på brukskontoen. Med et kredittkort kan du føle deg trygg på at betalingen går gjennom så lenge du holder deg innenfor kredittgrensen.

5. Du har flere fordeler inkludert i kortet

Et kredittkort hos oss er gratis og du betaler ingen årsavgift. Det koster ingenting å eie og å bruke kortet, og du får inntil 45 dagers betalingsutsettelse før regningen må betales.