Hopp til innholdet
Tiril (25) kjøpe JBF Ung for å sikre at hun hadde noen av de forsikringene hun trengte.

– Fire forsikringer til prisen av én

Som ung voksen kan det være litt vanskelig å finne frem i jungelen av forsikringer. Hvilke forsikringer trenger man egentlig, og hva er det man har råd til? Tiril (25) sparte mye på å kjøpe JBF Ung, en forsikringspakke som inkluderer fire forsikringer alle unge mellom 18 og 36 år bør ha.

– Jeg endte med å kjøpe JBF Ung av flere grunner. Da jeg flyttet hjemmefra for noen år tilbake, kjøpte jeg meg en reiseforsikring i et annet selskap. Da, som nå, var jeg opptatt av pris, og at jeg hadde dekket det absolutt nødvendige som jeg trengte, forteller Tiril.

– Med årene har behovet for forsikringer blitt større. Blant annet trengte jeg innboforsikring siden jeg ikke går under faren min sin innboforsikring lenger. I tillegg kan jeg også være litt klumsete, så det er viktig at jeg har de riktige forsikringene som dekker tingene mine.

Pappa tipset om JBF Ung

– Det var pappa som tipset meg om å sjekke ut JBF Ung. Han er nemlig kunde fra før, og da kunne visst jeg også bli kunde i JBF!

– Jeg synes det er kjekt med sånne forsikringspakker som dekker hele behovet man har. Det er ikke alltid like lett å vite hva man trenger av forsikringer når man er ung. Da er det mye enklere å forholde seg til en pakke som inkluderer de mest nødvendige forsikringene, fortsetter Tiril.

For Tiril tok det bare tre minutter å fikse seg forsikringer.

– Det var veldig enkelt å kjøpe forsikringspakken. Jeg registrere meg først som kunde, så gikk jeg rett inn på Min side og kjøpte JBF Ung. Veldig deilig å bare ha én avtale å forholde seg til, selv om jeg nå har hele fire forsikringer!

Sparte penger på å kjøpe forsikringspakke

Pris på forsikring spiller også en viktig rolle for Tiril, siden man som ung ikke alltid har råd til all verden.

– Jeg pleier alltid å undersøke og sjekke priser når jeg først skal kjøpe ting som forsikring eller strøm. Sånne utgifter spiser fort av månedsbudsjettet til oss unge, legger hun til.

– Det er en god pris på JBF Ung. Jeg vil si den passer godt til unges økonomi, fordi man får mye for pengene. Jeg betaler like mye nå for fire forsikringer, som jeg betalte for én i et annet forsikringsselskap, sier hun avslutningsvis.

Om JBF Ung

JBF Ung inkluderer reise-, innbo-, verdi- og ulykkesforsikring, som gjør at både du og tingene dine er forsikret hjemme og på reise. Den passer for deg mellom 18 og 36 år.

Innboforsikring - uansett om du eier eller leier

JBF Ung inkluderer JBFs beste innboforsikring, Super. Innbo er løse ting og gjenstander du har hjemme. Forsikringen dekker de vanligste årsakene til at innboet blir skadet, slik som brann, tyveri og vannskader. I tillegg dekker den skader som oppstår på innboet ditt når du er på flyttefot. Du får også med skadedyrforsikring, slik at du kan bli kvitt ubudne gjester som veggedyr og skjeggkre.

Du kan velge forsikringssum opp til 1,5 millioner. Ofte er innboet verdt mer enn man tror, så husk å sette høy nok sum.

Reiseforsikring - din perfekte reisepartner

I JBF Ung får du med reiseforsikring Super, som dekker deg fra du går hjemmefra og på reiser som varer opptil 90 dager. Skulle du bli syk på reisen, dekkes legebesøk og sykehusopphold i utlandet. Avbestillingsforsikring er også inkludert, hvis du blir forhindret fra å reise på grunn av sykdom eller andre alvorlige hendelser.

Verdiforsikring - for de små verdisakene

I JBF Ung får du også med vår verdiforsikring, VerdiFlex. Dette er en ålreit forsikring å ha, fordi den dekker verdifulle gjenstander du kanskje er ekstra redd for, som for eksempel mobiltelefon, veske eller PC.

VerdiFlex dekker uforutsette skader eller tyveri av uspesifiserte gjenstander opptil 20 000 kr – ganske kjekk å ha!

Ulykkesforsikring - sikrer deg økonomisk ved en ulykke

Ulykker kommer gjerne plutselig og kan skje oss alle. Er du uheldig og blir utsatt for en ulykke, er behandlingsutgifter og utbetaling ved død eller medisinsk invaliditet en del av forsikringen. Med JBF ung kan du velge å forsikre deg opptil 2,5 millioner.

Ulykkesforsikringen dekker ikke sykdommer og gir ingen erstatning om du skulle bli ufør. Vi anbefaler alle som er i jobb å kjøpe personforsikring med uføredekning i tillegg til JBF Ung.