Hopp til innholdet
Nye nettsider 2024
Det nye designet er bedre tilpasset mobil.
Nyhet

Nettsidene våre har fått nytt design

Endelig er vi live – vi har gitt nettsidene våre et skikkelig ansiktsløft.

Dersom du har besøkt våre nettsider før har du kanskje lagt merke til at mye er ganske annerledes; nettsiden har nemlig fått seg et stort løft! 

Nytt design

Det nye designet skal sikre at nettsiden er universelt utformet. Kravene til universell utforming innen IKT har blitt større, der det viktigste er at nettsider skal være tilgjengelig for alle uavhengig av funksjonsevne.

I tillegg til at de nye nettsidene oppfyller flere krav til universell utforming, håper vi at du får en bedre opplevelse når du besøker oss. Nettsidene har blitt moderne og mer innbydende ved bruk av bilder, visuelle elementer og med JBF sine farger. De er også bedre tilpasset på mobil, slik at du får en like god opplevelse uavhengig om du sitter på PC eller mobil.

Ikke alt er på plass ennå

Vi ønsker at det skal være enkelt for deg å finne informasjonen du leter etter. I en periode etter lanseringen kan det være feil eller mangler på nettsiden vår, som vi fortløpende tar tak i. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre innholdet vårt, og håper at du får en god opplevelse på våre nye sider.

Savner du noe eller vil gi oss en tilbakemelding?

Ta deg gjerne en rundtur på den nye siden vår. Er det noe du savner, setter vi stor pris på om du gir oss tilbakemelding på redaksjonen@jbf.no!