Hopp til innholdet
JBF har veihjelp med REDGO i bilforsikringen sin

Veihjelp og bilberging hele døgnet med REDGO

Visste du at når du har bilforsikring med delkasko, kasko eller Superkasko har bilen din automatisk medlemskap i REDGO, som inkluderer veihjelp døgnet rundt?

Det er få ting som gir like mye glede som å cruise i bilen på vei til hytta eller legge ut på en spennende bilferie gjennom Europa. Men hva gjør du dersom bilen plutselig stopper? Hvem bør du kontakte, og hvor raskt kan du få hjelp?

Slik fungerer veihjelpen

Når du trenger veihjelp, ringer du REDGO på 02222. De hjelper deg uansett årsak, hele døgnet, hele året, i hele Europa. Det er ikke bare ute på veiene du kan få hjelp. Får du ikke start på bilen hjemme, ringer du også REDGO. Det finnes ingen begrensning på antall ganger våre kunder kan benytte seg av assistanse fra REDGO.

Når du kontakter REDGO, oppgir du registreringsnummeret på bilen. Du trenger ikke noe ytterligere bevis for at bilen har medlemskap. Du betaler en egenandel direkte til REDGO, og du trenger ikke kontakte JBF eller melde skade for veihjelp i etterkant. Andre skader på bilen din melder du på Min side.

Veihjelp gir deg:

 • Hjelp på stedet
 • Assistanse på hjemmeadresse
 • Transport av kjøretøy til nærmeste verksted
 • Hjemtransport av havarert kjøretøy
 • Videre reise for fører og passasjerer til ønsket destinasjon

Dette er de vanligste problemene bilførere opplever

I følge REDGO var det fem problemer som dominerte for bilister i 2022. Det resulterte i at REDGO rykket ut flere tusen ganger.

 • Motorfeil
  Stort og smått som går galt med motoren var det vanligste problemet som bilbergerne til REDGO måtte hjelpe folk med.
 • Startproblemer
  Dårlig tid og bilen vil ikke starte? Høres kjent ut, ikke sant? Årsakene til hvorfor bilen ikke vil starte kan være mange, og derfor er dette den nest største grunnen til at bilister trenger hjelp av REDGO.
 • Trøbbel med batteriet
  Uavhengig av om det er fossil- eller elbil, batteritrøbbel rammer alle. Spesielt om vinteren når det er kaldt opplever mange flatt batteri.
 • Punktering
  Skarp gjenstand + bildekk = dårlig stemning. Det er dessverre ikke lett å gardere seg mot punkteringer, ei heller å fikse det selv når du står med flatt dekk langs veien. Da er det eneste du kan gjøre å ringe etter veihjelp.
 • Trafikkuhell og ulykker
  Enten det er utforkjøring eller kollisjon, ender de fleste ulykker i at man trenger veihjelp eller bilberging. Husk å alltid kjøre etter forholdene, ta det med ro og hold blikket på veien.
Tips

Ring REDGO på 02222

Skulle du trenge veihjelp er det smart å ha lagret nummeret til REDGO på mobilen.