Dødsfallforsikring

Det er viktig at du og din familie er forsikret hvis det verste skulle skje. Du kan ikke erstattes, men inntekten din kan. En dødsfallsforsikring gir de etterlatte viktig økonomisk trygghet til å nedbetale gjeld og opprettholde levestandarden.
  • Utbetales skattefritt som et engangsbeløp
  • Du velger forsikringssum selv
  • Du kan bestemme hvem som skal få pengene
Logg inn og kjøp dødsfallforsikring

Om dødsfallforsikring

Prat med oss om personforsikring

Lurer du på om du er riktig forsikret, trenger flere forsikringer eller vil du bare ha et godt tilbud på personforsikring? Fyll ut feltene nedenfor så ringer en rådgiver og hjelper deg. Vi gjør oppmerksom på at vi kun kan gi tilbud dersom du oppfyller medlemsbestemmelsene våreEr du eksisterende kunde kan du gå inn på Min side for å sjekke pris og kjøpe forsikring.
Vennligst fyll ut navn
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst godta betingelsene

Vurderer du å bytte forsikringselskap?

Vi hjelper deg å avslutte forsikringer du vil flytte til oss. Et unntak fra dette er personforsikringer med krav om helseerklæring. Disse må du si opp selv skriftlig.

Les mer her om hvordan du flytter personforsikringer til nytt selskap her.

Datter og mor skriver testament sammen. Foto

Det kan være lurt å skrive testament

Du bør skrive testament hvis du vil at arven din skal fordeles på en annen måte enn det som følger av arveloven. I samarbeid med Justify kan du opprette digitalt testament, som sikres av en advokat. Les mer om juridiske dokumenter vi tilbyr gjennom Justify her.

Andre personforsikringer

Gode råd