Mopedforsikring

Eier du en moped, scooter eller mopedbil? Da bør du ha en god forsikring slik at du kan nyte mopedturen på veien. Mopedforsikringen sørger for at det økonomiske tapet ikke blir for stort hvis det skjer en skade.
  • Ansvarsforsikring er alltid inkludert
  • Kasko dekker velt, hærverk og sammenstøt
  • Gode, konkurransedyktige priser
Logg inn og kjøp mopedforsikring

Om mopedforsikring

Hvilken forsikring passer for deg?


Kasko Delkasko Ansvar
Hærverk 
Dekker hærverksskader som andre påfører mopeden/mopedbilen din. 
X    
Utforkjøring og velt 
Dekker skader som oppstår som følge av utforkjøring og velt. Noen ganger kan dette skyldes forhold som er utenfor førerens kontroll, som for eksempel plutselig glatte veier. 
X    
Kollisjon 
Kolliderer du med et annet kjøretøy, dekkes skaden på motpartens kjøretøy dersom det er du som har skyld i kollisjonen. Du må ha kaskoforsikring for å få dekket skader på egen moped/mopedbil.  
X    
Andre skader
Andre skader på egen moped/mopedbil som følge av plutselige og uforutsette hendelser med ytre påvirkning. 
X    
Veihjelp i Europa (kun mopedbil) 
Dekker veihjelp ved driftsstopp/havari gjennom REDGO. Dette gjelder også hvis mopeden/mopedbilen ikke vil starte hjemme. 
X X  
Glass (kun mopedbil) 
Dekker skader på mopedbilens utvendige glassruter (inkludert takluke av glass/pleksiglass og glasstak). 
X X  
Brann og tyveri (kun mopedbil) 
Dekker skade ved brann, lynnedslag og eksplosjon, samt skade ved tyveri, forsøk på tyveri og skader i forbindelse med tyveriforsøk. 
X X  
Fører- og passasjerulykke 
Gir erstatning ved død og medisinsk invaliditet som følge av et trafikkuhell. Passasjerulykke dekkes kun for mopedbil. For mopeder er kun førerulykke inkludert.  
X X X
Rettshjelp 
Erstatter utgifter til egen advokat ved tvist hvor du er involvert som personlig eier eller fører av kjøretøyet. Erstatningen er begrenset til 100.000 kr.  
X X X
Ansvar 
Denne forsikringen er lovpålagt og erstatter skade som du påfører personer (inklusiv deg selv) og eller ting/eiendeler som tilhører andre. 
X X X

Ønsker du et godt tilbud på mopedforsikring?

Legg igjen navn, e-post og telefonnummer så tar vi kontakt med deg. Vi gjør oppmerksom på at vi kun kan gi tilbud dersom du oppfyller medlemsbestemmelsene våreEr du eksisterende kunde kan du gå inn på Min side for å sjekke pris og kjøpe forsikring.
Vennligst fyll ut navn
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst godta betingelsene
Motorsykkel med trekk. Foto

Påregistrering av sesongkjøretøy

Har kjøretøyet ditt stått uten skilter i vinter? Da er det på tide å sette dem på igjen. Vær ute i god tid – så er du sikker på at prosessen går smidig, og du slipper å stå på trafikkstasjonen med skjegget i postkassa.