Hos oss er du i trygge hender

Hos oss er du i trygge hender

I disse usikre tider er det enda viktigere å sørge for at du har en økonomisk trygghet for både deg selv og dine nærmeste. Ta en prat med oss! Vi hjelper jeg deg å finne personforsikringer som passer ditt behov og lommeboka di.

Hvorfor skal du ha personforsikring?

En personforsikring sørger for at økonomien din ikke er det som setter en stopper for at livet går videre. Vår viktigste oppgave som rådgivere er å hjelpe deg å se de mulige økonomiske konsekvensene av å ikke ha personforsikring, samt å kunne anbefale løsninger ut ifra din livssituasjon og økonomi.

Prat med oss om personforsikringer

Fyll ut skjemaet under, så vil en rådgiver i Jbf kontakte deg for en uforpliktende prat om personforsikringer. Når du har gjennomført en prat med en av våre rådgivere, vil du motta en liten overraskelse i posten! Kampanjeperioden gjelder frem til 13. november.
Vennligst fyll ut navn
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst godta betingelsene

Hva er personforsikring?

Det finnes ulike forsikringer som går under betegnelsen personforsikring (også kalt livsforsikring). Det de har til felles er å gi økonomisk trygghet dersom du er så uheldig å bli skadet, ufør, rammet av sykdom, eller i verste fall dør.
To små jenter ligger på sofaen. Foto

Barne- og ungdomsforsikring hjelper barnet ditt livet ut

Med barne- og ungdomsforsikring får familien trygghet dersom barnet ditt skulle rammes av alvorlig sykdom eller ulykke. Barnet ditt får også en mer forutsigbar økonomisk fremtid.